II бесплатни вебинар - Уношење података о уговорима на Порталу јавних набавки, среда 14. фебруар 2024.

II бесплатни вебинар - Уношење података о уговорима на Порталу јавних набавки, среда 14. фебруар 2024.

napisao/la Uroš Đaković -
Broj odgovora: 0

Услед попуњености капацитета на вебинару који ће се одржати 13. фебруара, НАЛЕД у сарадњи са Канцеларијом за јавне набавке, организује и други бесплатан вебинар за наручиоце у поступцима јавних набавки 

Уношење података о уговорима на Порталу јавних набавки 

Датум: 14. фебруар 2024. године

Време и место: од 10 дo 12.30 часова путем веб линка (MS Teams)

Наручиоци у поступцима јавних набавки ће бити у прилици да се информишу о начину уношења података о уговорима на Порталу јавних набавки, на основу нове законске обавезе  да воде евиденцију о уговорима и изменама уговора на Порталу јавних набавки, који је прописан Законом о изменама и допунама Закона о јавним набавкама и Правилником о начину објављивања и врсти података о уговорима и изменама уговора које наручиоци објављују на Порталу јавних набавки, који је у примени од 1. јануара 2024. године. Обуку изводе и дају одговоре на питања представници Канцеларије за јавне набавке.

Због огромног интересовања, молимо све заинтересоване да пошаљу унапред припремљена питања на адресу: efektivnenabavke@naled.rs како би представници Канцеларије за јавне набавке успели да дају одговоре на што више питања.

Обука се реализује у оквиру пројекта Јавне набавке и добро управљање за већу конкурентност“ који подржава Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (Сида) и бесплатна је за наручиоце у поступцима јавних набавки.

 Сви заинтересовани треба да се региструју на платформи преко линка https://events.teams.microsoft.com/event/ae8bb24a-b0b4-408c-a8ac-42077f2646b3@9ebfc6a1-9dcb-490c-a4d4-28e2766f3b08

НАПОМЕНА: На истом линку можете пратити вебинар.

Контакт за све додатне информације: efektivnenabavke@naled.rs